Webinar & Virtual Workshop

October 2021

Webinar: Towards Food Security and Sustainability: Latest Trends in Agri-Food Innovation and Technology

Date: 21 October 2021 (Thursday)
Time: 10.00am – 11.30am (MYT) (1.5 hours)
Platform: Zoom and Facebook live

Registration link: https://bit.ly/3u4aJx2

Virtual Workshop: Utilising Computer Applications for Basic Graph Drawing

Date: 9 October 2021 (Saturday)
Time: 10.00am – 11.30am (MYT) (1.5 hours)
Platform : Zoom

Registration link: https://forms.gle/TVeudkMRoAj6FiSy8

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/83338999803?pwd=RG1VbTFFQ0ZjeUFtMkNSQ25xUUo3dz09
Meeting ID: 833 3899 9803
Passcode: 831426

September 2021

Webinar: Energy Storage as An Option of Complementing Renewable Energy

Date: 30 September 2021, Thursday
Time: 10am – 11.30am (MYT) (1.5 hours)
Platform : Zoom and Facebook live

Registration link: https://cutt.ly/9ElUjiK

Webinar: Music and Technology 

Date: 14 September 2021, Tuesday 
Time: 10am – 11.30am (MYT) (1.5 hours)
Platform : Zoom and Facebook live

Webinar: Organic Food Waste Composting for Environmental Protection

Date: 6 September 2021, Monday
Time: 3pm – 4pm (MYT) (1 hour)
Platform : Microsoft Teams

August 2021

Webinar: Ignite STEM INTEREST to combat AI GAME ADDICTION

Date: 28 August 2021 (Saturday)
Time: 4pm – 5.30pm (MYT) (1.5 hours)
Platfom: Zoom and Facebook live

Webinar: Innovative Teaching of Chemistry

Date: 28 August 2021 (Saturday)
Time: 2.30PM – 4.00PM (MYT) (1.5 hours)
Platform: Zoom
Speakers: Cikgu Tuan Juhaida Bt Tuan Muhammad Amin &
                   Cikgu Siti Faridah Binti Matt

May 2021

Webinar: Immersive Technology (AR) for Education

Date: 11 May 2021 (Tuesday)
Time: 10.30am – 11.30am (MYT), 1 hour
Platform: Microsoft Teams

April 2021

KLESF STEM Webinar in Conjunction with National Science Week 2021

Webinar: O-Helmet

Date: 7 April 2021 (Wednesday)
Time: 10.00am – 11.00am (MYT) (1 hour)
Platform : Zoom & Facebook live at KLESF Facebook page

KLESF STEM Webinar in Conjunction with National Science Week 2021

Webinar: Creating Professional Brochures Using Microsoft Publisher in a Few Clicks

Date: 4 April 2021 (Sunday)
Time: 10.00am – 11.00am (MYT) (1 hour)
Platform : Zoom & Facebook live at KLESF Facebook page

KLESF STEM Webinar in Conjunction with National Science Week 2021

Webinar: Video Editing for Beginners

Date: 3 April 2021 (Saturday)
Time: 11.30am – 12.30pm (MYT) (1 hour)
Platform : Zoom & Facebook live at KLESF Facebook page

KLESF STEM Webinar in Conjunction with National Science Week 2021

Webinar: Could you see the DNA of living things?

Date: 3 April 2021 (Saturday)
Time:10.00am – 11.00am (MYT) (1 hour)
Platform : Zoom & Facebook live at KLESF Facebook page

KLESF STEM Webinar in Conjunction with National Science Week 2021

Webinar: How to surf safely without being eaten by sharks – Internet Security 101

Date: 2 April 2021 (Friday)
Time:3.00pm – 4.00pm (MYT) (1 hour)
Platform : Zoom & Facebook live at KLESF Facebook page

KLESF STEM Webinar in Conjunction with National Science Week 2021

Webinar: Immersing into Creative Innovation Pathway – Mobility Crusader

Date: 2 April 2021 (Friday)
Time: 1.30pm – 2.30pm (MYT)
(1 hour)
Platform : Zoom & Facebook live at KLESF Facebook page

March 2021

Webinar: The Petrochemical Industry: Issues During and Post Covid-19 Pandemic

Date: 25 March 2021 (Thursday)
Time: 11.00am – 12.00pm (MYT)
Delivery Method: Microsoft Teams

Sharing session by Ir Chan Yew Kai, adjunct specialist to Petrochemical Engineering students and the public regarding the issues facing the petrochemical industries during and post Covid-19 pandemic.