e-KLESF 2021 Live Webinar : STEM Webinar

Delivery Method: Zoom & Facebook live Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/84335234105?pwd=NTRzMThnQzJJUjV6OHVLOXBneXNuUT09

Meeting ID: 843 3523 4105
Passcode: 170498

KLESF Facebook page @Kuala Lumpur Engineering Science Fair – KLESF
https://www.facebook.com/KLESF

Day 1: 23 October 2021 (Saturday)

3D Interactive Non-Player Character (NPC) for a Virtual Guided Tour

Date & Day: 23 October 2021 (Saturday)
Duration & Time: 10.00 am – 11.00 am (MYT) (1 hour)
Speakers: Dr Aloysius Yapp & Ms Lim Chai Kim, UTAR Centre for Immersive Technology and Creativity (CITC)

Registration link: https://forms.gle/51J2dw2v4GMaKWJC6

We Are Ingesting Plastics – A Haunting Reality!

Date & Day: 23 October 2021 (Saturday)
Duration & Time: 11.30am – 12.30pm (MYT) (1 hour)
Speaker: Mr Lee Chee Heong, UTAR Centre for Foundation Studies (Kampar Campus)

Registration link: https://forms.gle/ZH17JTTNA2b8mAwV7

Day 2: 24 October 2021 (Sunday)

Microsoft Excel Hands-On in Dual Language (Bahasa Melayu and English)

Date & Day: 24 October 2021 (Sunday)
Duration & Time: 10.00am – 11.30am (MYT) (1.5 hours)
Speakers: Ms Ng Yen Hong, Puan Mai Farhana Binti Mior Badrul Munir, UTAR Faculty of Business and Finance

Registration link: https://forms.gle/nkqjpHHFqYHuqHCW9

Inner Beauty of Flowers

Date & Day: 24 October 2021 (Sunday)
Duration & Time: 2.00pm – 3.00pm (MYT) (1 hour)
Speakers: Ms Ooi Siew Fong, Mr Voon Kah Loon, UTAR Centre for Foundation Studies (Kampar Campus)

Registration link: https://forms.gle/yX48QzpNFEKH9kHL9

Day 3: 25 October 2021 (Monday)

Chemistry behind Hangover

Date & Day: 25 October 2021 (Monday)
Duration & Time: 10.00am – 11.00am (MYT) (1 hour)
Speaker: Mr Sree Amertharaj a/l Ratnam, UTAR Centre for Foundation Studies (Kampar Campus)

Registration link: https://forms.gle/w2rjgWdXwHmjeCvW9

Day 4: 26 October 2021 (Tuesday)

An Introduction to Cold-Process Soap Making Workshop

Date & Day: 26 October 2021 (Tuesday)
Duration & Time: 10.00am – 11.00am (MYT) (1 hour)
Speaker: Ts Amelia Chiang Kar Mun, UTAR Centre for Foundation Studies (Sungai Long Campus)

Registration link: https://forms.gle/48FD6Cxyr13YRTZA8

Day 5: 27 October 2021 (Wednesday)

Wonder of Taxonomy: Making Mushroom Paper

Date & Day: 27 October 2021 (Wednesday)
Duration & Time: 10.00am – 11.00am (MYT) (1 hour)
Speakers: Ms Ting Jen Ching, Ms Nabilah binti Abdul Aleem Sidek, UTAR Centre for Foundation Studies (Sungai Long Campus)

Registration link: https://forms.gle/kWCD3KjWMmj9boMCA

Quick Analysis with Microsoft Excel Pivot Table and Charts

Date & Day: 27 October 2021 (Wednesday)
Duration & Time: 2.00pm – 4.00pm (MYT) (2 hours)
Speakers: Puan Sabrina Binti Omar, Ms Kavitha a/p Manickam, UTAR Centre for Foundation Studies (Kampar Campus)

Registration link: https://forms.gle/Ht6iK2yPMTN1WzNh7

Day 6: 28 October 2021 (Thursday)

Title

Date & Day: 28 October 2021 (Thursday)
Duration & Time: 
Speaker: 

Registration link:

Day 7: 29 October 2021 (Friday)

Title

Date & Day: 28 October 2021 (Thursday)
Duration & Time: 
Speaker: 

Registration link:

Day 8: 30 October 2021 (Saturday)

Essentials of Aviation and Space Technology

Date & Day: 30 October 2021 (Saturday)
Duration & Time: 12.00pm – 1.00pm (MYT) (1 hour)
Speaker: Mr Liew Chee Leong (Ricky), Fellow of ASEAN Academy of Engineering and Technology (AAET)

Registration link: https://forms.gle/wc1EMgnnJ1AyNyBJ8

Day 9: 31 October 2021 (Sunday)

Developing Growth Mindset Through EdTech

Date & Day: 31 October 2021 (Sunday)
Duration & Time: 9.00am – 10.00am (MYT) (1 hour)
Speaker: Mr West Wong

Registration link: